Gottamentor.Com
Gottamentor.Com

Kaotatud kosmoses näitlejad: kus nad praegu on?

Valatud-ftr1

Kaugel! Oht, kas Robinson! Campy, kultusklassikaline ulmeliste telesarjade originaalKadunud kosmoses(1965-1968), mis käsitleb kosmonautide pioneeride rühma, kes kosmosepiiril ringi põrkasid, oli metsik sõit. Juustulikum kosmose-ooperi alternatiivStar Trek(1966-1969), oli sari põhimõtteliselt vabakäiguline ja kaugelt välja pööratud luguŠveitsi perekond Robinson, Robert Louis Stevensoni klassikaliselt valgustatud lõng laevahuku saanud meremehest. Troopilise saare asemel saadeti professor John Robinson, tema naine Maureen, nende noor poeg ja kaks tütart - lisaks veel paar ja üks jakiline robot - oma kosmoseaparaadiga siia ja poole kogu salakavalas värsis.Jupiter II,mida tundus asteroidtormide poolt alati köitvat.


NASA, Apollo Kuu missioonide ja ajastu kosmosevõistluse köitnud noorte vaatajate põlvkonna jaoksKadunud kosmosespakkus puhast eskapismi - ja kohest teleri otseteed väljamõeldud futuristlikele vastustele, mis seal väljas võivad olla. Oma rajakoomilistes rännakutes kohtusid Robinsonid igasuguste imelike ja veidrate tulnukate olenditega - mäenõlvad, nõmedad piraadid, hiiglaslikud kükloopid, ahvikana, kosmoseviking, porgandikostüümis kutt, mootorratturite jõugu koristamine Linnutee kaugemal. Kooky, matinee-filmi astro-seiklus serveeritakse peamise aja vaagnal,Kadunud kosmosesoli kitšine, tumm-lõbus, hammy-stuudiokomplekt, kaugele ulatuvad faux-thrillid, millel oli silmapilkselt pilgutav rumalus, andes publikule teada, et kõik oli kõik üks suur nalja sees olev galaktika-nuhk - koos külalisetäht-kameedega . Kotkasilmsed vaatajad saate kolme hooaja jooksul võisid märgata kolonel KlinkiHogani kangelased(Werner Klemperer), Lurch päritAddamsi perekond(Ted Cassidy),Munsterid’Vanaisa (Al Lewis), veterannäitleja John Carradine, koomik Wally Cox või Arte JohnsonNaerma, kui nimetada vaid mõnda. Iga nädal oli nagu kogu telemaa avanenud mõõtmetevahelise kosmoseava avamine ja te ei teadnud kunagi, kes ekraanile valgub.

Sellest tehti mängufilm 1998. aastal ja taaskäivitati seejärel hitina Netflix seeria 2018. aastal, uusimKadunud kosmoseson just lõpetanud oma kolmanda hooaja tootmise, peaosades Maxwell Jenkins, Molly Parker, Toby Stephens, Taylor Russell, Mina Sundwall ja Parker Posey. Kõigis oma hilisemates kehastustesKadunud kosmosesmuutus tumedamaks, tõsisemaks ja süngemaks, palju dramaatilisemaks - ja palju vähem lõbusaks. Originaal paelub aga jätkuvalt kui 1960. aastate murranguline, suundumusi loov ajakapsel, mis on vabameelne, külmraamiga, soonetuubiline kosmosefunk. Ja originaalsarja näitlejatel on alati koht meie Kosmosetelevisiooni kuulsuste saalis.


Koosseis ja meeskondJupiter IIläks pärast teisi projekteKadunud kosmosesmaandus 1968. aastal.

Klõpsake allpool, et näha, kus Kadunud kosmoses cast on nüüd.


Kadunud kosmoses Osades: Kus nad praegu on?

Angela Cartwright

Getty Images

(Getty Images)



Angela Cartwright68-aastane (Penny) tegi varem show-bizi karjääriKadunud kosmoses, mängides telerites Danny Thomase tütart LindatDanny Thomase näitus(1957-1964) ja filmis väike Brigitta Von Trapp Muusika heli (1965), mille eest ta ise laulis. Kuid juba enne seda, olles 3-aastane, oli ta juba filmis debüteerinud Paul Newmani kõrval - mitte vähem - kui tema filmi tegelase tütarKeegi siin üleval meeldib mulle. Suurbritannias sündinud näitlejanna esines pärast seda mitmes telesaatesKadunud kosmosessamuti, sealhulgasMinu kolm poega,Aadam-12jaArmastuspaatja ta mängis filmis Theresa MazzettitPoseidoni seiklusest kaugemale(1979) - mille lavastasKadunud kosmosesprodutsent Irwin Allen. Ja kui nägite Netflixi taaskäivitamistKadunud kosmoses, nägite teda tõenäoliselt dr Smithi emana teisel hooajal. Näitlejanna Veronica Cartwrighti (ta oli aastal Lambert) väike sisTulnukas), On Cartwright teismeliseeast alates olnud fotograaf. Ta on täiskasvanuna tegelenud oma hobiga, avaldades mitu raamatut ja avades oma loomingu galerii.

Seotud: mis on Kaotatud kosmoses Angela Cartwright teeb praegu?

Mark Goddard

Pinterest / Getty ImagesPinterest / Getty Images

(Pinterest / Getty Images)


Mark Goddard(karm major Don West), 84, esines edasi 70-ndate ja 80-ndate erinevates telesaadetes ning tal olid korduvad rollid seebiooperitesÜks elu elamiseks,ArstidjaÜldhaigla. Kiiresti nägus endine keskkooli korvpalli- ja pesapallitäht sai oma esimese näitlejatöö - rolli TV WesternisJohnny ringo- pärast vaid kolme nädala möödumist Hollywoodis. Kaasaegse raketikunsti teerajaja Robert H. Goddardi kauge nõbu lahkus ta lõpuks Hollywoodist ja omandas eriala haridus , õpetades 20 aastat tagasi oma koduriigis Massachusettsis. (Ta tegi kamee telesaate 1998. aasta taaskäivitamisel, mis teda kuulsaks tegi.) Tema 2009. aasta mälestusteraamat oli pealkirjaga, piisavalt sobiv,Kosmosesse ja tagasi.

Seotud: Filmi tühiasi

Marta Kristen

Facebook / Getty Images

(Facebook / Getty Images)

Marta Kristen(vanem tütar Judy Robinson), 75, viidi Norra lastekodust Michigani lapsendajate poolt üles kasvama, enne kui koliti Hollywoodi. Kui talle pakuti oma esimest rolli, oli filmis nümfitempletaja osaLolita(1962), ei lubanud tema vanemad seda ja lõpuks läks roll - ja tõi tuntust - noorele Sue Lyonile. Kuid ta sai oma varajase alguse telesaatesAlfred Hitchcock esitleb,Jäta see Beaveri hooleksjaMinu kolm poega. PärastKadunud kosmoses, ta töötas telereklaamides (tehes laule Clairolile, Doctor Pepperile, Golden Grahamile, Diet Tabile, Sony teleritele, Vaseline Intensiivravi kätekreemile ja Advilile), paljudes teistes telesaadetes ja teatris ning hüppas filmiRannateki bingo(1965) nagu merineitsi Loreili. Täna esineb ta ulmekonverentsidel. 2016. aastal oli ta suurte endiste lapsnäitlejate kogunemiste hulgas, kes panustasid enampakkumisel karjäärimälestisi, et saada kasu Hollywoodi organisatsioonist A Minor Thinkation, mis pakub abi valdkonna noorimatele esinejatele.


Juuni Lockhart

Pinterest / Getty Images

(Pinterest / Getty Images)

Juuni Lockhart(naine ja ema Maureen Robinson), 95, olid teised meeldejäävad telerollid aastalLassiejaAlusseeliku ristmik. Emmy ja Tony võitnud näitlejanna alustas tegevust 1938. aastal, esinedes (krediteerimata) 8-aastaselt, kui Belinda Cratchit filmis koos oma show-biz vanemategaJõululaul. Lisaks oma kahele tähele Hollywoodi kuulsuste alleel on tal NASA-l ka erakordne avalike saavutuste medal, mis jätkab üldsuse kosmosehuvi õhutamist, alustadesKadunud kosmosesNASA ja kosmoseprogrammi vabatahtliku pressiesindajana jätkamine; ta on esimene näitleja, kes selle au osaliseks sai. Mul on astronautide rühmas nii palju sõpru, kes ütlevad, et vaatavadKadunud kosmoseskui väikesed poisid andsid neile teada, mida nad tahavad teha, ütleb ta. On hämmastav teada, et see inspireeris nii paljusid inimesi, kuid see on armas. Ta on viimastel aastatel jätkuvalt esinenud telesaadetes, sealhulgasLas Vegas,KülmjuhtumjaDrew Carey näitus. Ja ta on alati televisiooni kõige lahedam kosmosememm.

Seotud: 100 parimat telesaadet, mida saate Netflixis sotsiaalse distantseerumise ajal vaadata

millal Steve Carell kontorist lahkus

Bill Mumy

Getty Images

(Getty Images)


Bill Mumy(poeg Will Robinson), 67, on töötanud enam kui 400 telesaates; jutustas üle 50 A & E episoodiBiograafiaseeria; väljendas paljusid muid tele- ja kommertsprojekte (sealhulgas Bud Ice, Farmers Insurance, Ford, Blockbuster, Twix, Oscar Meyer ja McDonalds). toodetud ja kirjutatudKosmoselossid, Nickelodeoni komöödiasari; kirjutanud kümneid laule; välja andnud mitu soolomuusika CD-d; ja kirjutatud Marvel Comicsile. 1970ndate lõpus omapärase rokiduo Barnes ja Barnes liikmena leidis ta ülemaailmse kultuskuulsuse looga Fish Heads, misVeerev kivitsiteeritud kõigi aegade populaarseimate videote loendis # 57. (Mumy ütleb, et kala, mille ta koos oma elukaaslasega ostis Santa Monica turult - et kogu päeva vältel videovõtted ära teha - tekitas meeldejäävalt veider sündmuse.) Ta oli viljakas isegi lapsestaarina, esinedes kolmes meeldejäävas episoodis. originaalividevikutsoon;Alfred Hitchcock esitleb;Perry Mason;Põgenik; jaLummatud—Jaos Junior Junior mängis ta pooliku suuruse versiooni Darrin Stevensi. Ja 1965. aasta filmisKallis Brigitte, ta oli lapse matemaatiline geenius, kellel oli Prantsuse sekspoti Brigitte Bardot (mängis ennast) hullumeelne purustus. 2018. aastal esines ta Netflixi pilootepisoodisKadunud kosmosestaaskäivitage nagu dr Z. Smith, austades Jonathan Harrise tegelaskuju originaalsarjas. Mumy muusikat, raamatuid ja muid mälestusesemeid saate tellida aadressilt billmumy.com.

Jonathan Harris

Getty Images

(Getty Images)

Jonathan Harris(Dr Zachary Smith) suri 2002. aastal 87-aastaselt arteriaalsest verehüübist. Karakternäitleja, kellest sai televiisori ikoon kui kahepalgeline ja kohmakas mahajääja, sündis Harris Bronxis Jonathan Charasuchinina vene-juudi sisserändajate vanematest. Jidiši õnnetust taunides haris ta lapsepõlves briti B-filme vaadates inglise keelt ja tundis huvi Broadway vastu, Shakespeare , Ladina ja romantiline luule. Pöördunud Fordhami ülikoolis farmakoloogi kraadi ja töötanud enne tema vahetamist lühiajaliselt apteekides perekonnanimi Harrisse ja suundus Hollywoodi, esines ta umbes 500 telesaates, sealhulgasVideviku tsoon,Bonanza(ta mängis Charles Dickensi!) jaOzzie ja Harrietti seiklused. PärastJupiter IImaandus, õpetas ta draamat ja üks tema õpilastest oli märulitäht Chuck Norris - kes on Harrisele alati omistanud, et ta õpetas talle korralikku diktsiooni, pistes sõrmed Norrise kurku. (Macho-mees näitleja - kõige paremini tuntudWalker, Texas Rangerfrantsiis,Delta jõudja muud filmid pealkirjaga naguÜksik Wolf McQuade,Sunnitud kättemaksjaSilm silma vastu— Märkis, et Harris oli ainus inimene maailmas, kes oleks lasknud sõrmi suhu pista.) Hilisematel aastatel pakkus Harris animafilmidele häältPutuka elujaMänguasja lugu II(ta on Geri, koristaja, kes taastab Woody).

Seotud: Järjestasime kõik üheksa Quentin Tarantino filmi, sealhulgas Ükskord ... Hollywoodis


Guy Williams

Pinterest; Bettmann / Kaastöötaja

(Pinterest; Bettmann / kaasautor)

Guy Williams(kosmoseisa John Robinson) suri 1989. aasta aprillis 65-aastaselt aju aneurüsmi. Sündinud Sitsiilia immigrantidest vanemate juurde Armando Joseph Catalanost New Yorgi Little Italy osas, töötas ta II maailmasõja ajal keevitaja ja õhusõidukite osade inspektorina, sai seejärel ajalehtede ja ajakirjade moemudeliks, enne kui muutis oma nime Guy Williamsiks ja näitlejakarjääri tegemine. Kuid rida paljutõotavaid kõrvalrolle sõjafilmides, lääneriikides ja politseinike draamades katkestati, kui ta hobuselt maha kukkus ja umbes 200 meetri kaugusele tiris, vigastades tõsiselt tema õlga. Lõpuks näitlemise juurde naastes õppis ta neli aastat hiljem uue Disney seeria peaosa tara tarimaRebane, nagu dapper maskeeris salajase mõõgavõitluse alter egoga vuntsitud aadlikku. Saade, suur hitt, mis sünnitas kaks filmi, viis tema juurdeKadunud kosmosespeaosades rolli - ja seejärel pensionile Argentinas, kus Hispaania mõõgavõitleja El Zorro kuulsus oli teinud temast superstaari. Vastavalt tema soovidele tuhastati tema surnukeha ja tuhk levitati Vaikse ookeani rannikul Malibus Califis.

Bob May

Pinterest; Foto Eric Isaacs / FilmMagic)

(Pinterest; Foto: Eric Isaacs / FilmMagic)

Bob May (robot) suri 2009. aastal 70-aastaselt südame paispuudulikkuse tõttu. Kes esinesid saate kõigis 83 osas, kuid polnud kunagi näinud? See oleks May, kes oli Roboti rekvisiidikostüümi sees (kelle üledubilise hääle pakkus ka sarja jutustanud Dick Tufeld). May, veterannäitleja, lavaesineja ja lavastaja, esines 1960. aastate erinevates filmides (Jerry Lewise Nutty professor ) ja telesaated ( Aja tunnel - ta oli ühes episoodis Adolph Hitler) ja esines kaskadöörina kogu 1960. aastatel, sealhulgas Havai silm , Vanarahvas , Surfside Six ja 77 Päikeseloojanguriba . Ta sai selle töö Kadunud kosmoses kuna ta juhuslikult mahtus õõnesmetallist ja klaaskiust roboti rekvisiidi sisse ja ta tuli seda kutsuma oma koduks eemal. Tehnikad paigaldasid roboti sisemuse isegi tuhatoosiga, et May saaks oma sigaretipausid teha, ilma et peaks raskest ülikonnast välja vingerdama ja siis tagasi sisse pressima.

Paraad Daily

Kuulsuste intervjuud, retseptid ja tervisenõuanded edastatakse teie postkasti. E-posti aadress Palun sisesta kehtiv e-posti aadress.Täname registreerumise eest! Tellimuse kinnitamiseks kontrollige oma e-posti aadressi.

Kaotatud kosmose tühiasi viktoriin

Kosmosetarkused

Testi omaKadunud kosmosesI.Q. nende ajurünnakutega telesarjade 1965–1968 kohta.

1.Kadunud kosmoseslooja Irwin Allen jätkas paljude teiste telesaadete ja filmide tootmist ja juhtimist. Milline neist olimitteüks tema filmidest?

TO.Poseidoni seiklus

teepeomängud täiskasvanutele

B.Hiiglaste maa

C.The Šveitsi perekond Robinson

D.Jason ja argonaudid

2. Mida tuli telesaate nooremate vaatajate austamiseks pehmendada?

A. Teaduslik kõnepruuk

B. Suudlusstseenid

C. Õudsed kosmosekoletised

D. Räiged kaubanduspistikud

3. Algselt peeti seda näitlejat argpükslikuks, driss Smithiks.

A. Alan (M * A * S * H) Alda

B. Carroll (Kõik perekonnas) O’Connor

C. Tony (Veider paar) Randall

D. Telly (Kojack) Savalas

4. Sarja algne pealkiri oli…

TO. Kosmosepere Robinson

B.Lennuta mind Kuule

C.Marooned!

D.Tee, väljapääs

5. Roboti nimi oli…

A. Robbie

B. Gunter

C. PAL

D. Robot

6. Kuidas läksJupiter IIeksida kosmosesse?

A. Robot tegi navigeerimisvea.

B. Dr Smithi lisatud kaal viskas laeva kursilt kõrvale.

C. Laev lendas läbi meteoorivoolu.

D. Will ja Penny voolasid armatuurlauale poppi.

7. Guy Williamsil oli arvukalt muid filmi- ja telerolle, sealhulgas need kaks:

A. Üksik Ranger ja Tarzan

B. Ben Cartwrighti vennapoeg edasiBonanza, ja Sinbad madrus

C. Roheline hornet ja Dick Tracy

D. Hercules ja Džungli George

8. Will ja Judy laulavad ühes jaos 1960. aastate populaarse laulu ümber lõkke ääres?

A. Seisa minu kõrval

B. Ma tahan olla vaba

C. Sloop John B

D. Karmiin ja ristik

9. Millist valitsevat kassahitte tegi 1998. aasta filmi uusversioonKadunud kosmoseskassa nr 1 kassast maha troonida?

TO.Titanic

B.Reamees Ryani päästmine

C.Mänguasja lugu 2

D. Tähtede sõda I jagu: fantoom ähvardus

10. MidaSõbradTeletäht ilmus 1998. aastalKadunud kosmosesFilm?

A. Matthew Perry

B. Lisa Kudrow

C. David Schwimmer

D. Matt LeBlanc

Vastused : 1.D, 2.B, 3.B., 4.A., 5.D, 6.B, 7.B, 8.C, 9.A., 10.D

miss fisher modern saladused 2. hooaeg

Tahad rohkem tühiasi küsimused ? Proovige meie Popkultuuri pisiasjad ja Kontor tühiasi.